Træfældning

Vi foretager al slags træfældning

Er træerne blevet for store og skygger eller er der fare for, at de vælter i en storm, så er det formentlig på tide at fælde.

Det kan gøre ondt at se smukke træer falde, men det kan være et vigtigt skridt at tage. Efter træfældning foretager vi en rodfræsning, og der er umiddelbart klar til nyetablering.

Vi bruger altid miljøvenlige brændstoffer, ligesom vi altid står klar med kompetent råd og vejledning.

Et af vores specialer er fældning af vanskelige træer

Når vi topkapper træer ved f.eks. huse og sommerhuse, klatrer vi op i træet og firer grenene ned i små stykker. En af vores specialer er tilsyn med skov i Sverige samt salg af træ. Her hos FFL Træfældning & Rodfræsning har vi bl.a. hjulpet med fældning, når træet er en ulempe for solcellerne og antenneforhold. Det kan også være, fordi rødderne genererer kloak og fundament.

Står I og mangler et uforpligtende tilbud på træfældning?

Når I kontaktakter os, kommer vi altid ud og ser på opgaven. Med udgangspunkt i jeres ønsker til det endelige resultat giver vi herefter et uforpligtende tilbud på træfældningen. Er der tale om en akut situation, er vi naturligvis også behjælpelige.

Kontakt os i dag på tlf. 20 31 11 19

Vi har hjulpet bl.a. private, kommuner, virksomheder, boligforeninger, kommuner og kirkegårde med træfældning. Bor I i f.eks. Roskilde, Holbæk, Frederikssund eller Frederiksværk, er vi en ideel samarbejdspartner. Men vi kommer i hele Nordsjælland samt i området omkring København. Vi tilbyder også stubfræsning samt beskæring af træer.

Kontakt os

Ring for tilbud. Vi har over 25 års erfaring indenfor området og er selvfølgelig forsikrede.

Vi giver gerne råd og vejledning.