Rodfræsning og Stubfræsning

Rodfræsning og stubfræsning er vores specialer

Efter en træfældning fjerner vi rødderne med vores avancerede rodfræser. Så snart de gamle rødder er fjernet, er der klar til nyetablering.

Rodfræsning kaldes af nogen også stubfræsning. Hvad end I kalder det, er vi behjælpelige – på såvel traditionelle som mere komplicerede projekter. Det foregår normalt sådan, at vi skærer omkring 20-30 cm. af stubben ned.  

Vi udfører al slags rodfræsning og stubfræsning i Frederikssund, Holbæk og omegn

Som ét af vores specialer – og med mange års erfaring på området – kan vi imødekomme ethvert behov for stubfræsning. Det kan f.eks. dreje sig om fræsning af træ-, bambus- eller hækstubbe. Vi har bl.a. hjulpet private, virksomheder, kommuner, boligforeninger og institutioner med fræsning af stubbe og rødder.

Modsat opgravning og bortkørsel af stub er det billigt og let af fjerne stubbe. Og det er nemt at reetablere efterfølgende.

Kontakt FFL Træfældning & Rodfræsning i dag på tlf. 20 31 11 19

Vi udfører hovedsageligt rodfræsning og stubefræsning i Roskilde, Holbæk, Frederikssund og Frederiksværk. Men vi kommer også i hele Nordsjælland samt i København. Har I brug for hjælp til stubfræsning/rodfræsning, ser vi frem til at høre fra jer. Husk vi tilbyder også træfældning og beskæring.

Kontakt os

Ring for tilbud. Vi har over 25 års erfaring indenfor området og er selvfølgelig forsikrede.

Vi giver gerne råd og vejledning.