Beskæring af træer og buske

Vi udfører alle former for beskæring

Der er ingen grænser for, hvad beskæring indebærer. Skal I f.eks. have beskåret ét eller flere træer eller trænger have og buske til en kærlig hånd? – Måske står I som kommune og mangler hjælp til beskæring af store alléer i f.eks. en park?

Beskæring er en vigtig vedligeholdelse. Både når det gælder frugttræerne i haven, læhegn, alléen eller hækken. Hos FFL Træfældning & Rodfræsning har vi f.eks. hjulpet med at tynde ud i træer og dermed give haven mere lys.

Alt fra beskæring af enkelt busk til den helt store make-over

Nogle mangler blot hjælp til en traditionel beskæring af hækken. Andres behov strækker sig til den større og mere komplicerede make-over af f.eks. haven eller parken.

Hos FFL Træfældning & Rodfræsning går vi – uanset størrelse og kompleksitet – til beskæringen professionelt, grundigt og kvalitetsbevidst. Det giver jer et smukkere og mere holdbart resultat.

Vi har mere end 25 år erfaring med beskæring

Med mange års erfaring kan vi imødekomme ethvert ønske til beskæring. Vi er naturligvis forsikrede og giver altid professionel råd og vejledning, såfremt I ønsker det.

Som inspiration kan vi henvise til nedenstående billeder. Vi har hjulpet private, virksomheder, kommuner, boligforeninger og kirkegårde med beskæring i f.eks. Holbæk, Frederikssund, Frederiksværk eller Roskilde. Vi tilbyder også træfældning og stubfræsning.

Kontakt os

Ring for tilbud. Vi har over 25 års erfaring indenfor området og er selvfølgelig forsikrede.

Vi giver gerne råd og vejledning.