FFL Træfældning & Rodfræsning

Få mest muligt ud af dit træaffald med flishugning

Står du og har en stor mængde træaffald, som du gerne vil udnytte, er flishugning den ideelle løsning. Vi har mere end 30 års erfaring med flishugning.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Bæredygtig håndtering

Professionel flishugning - forvandl træaffald til værdifuld flis

Flishugning er en værdifuld tjeneste inden for landskabspleje og træbehandling. Det indebærer at nedbryde træmateriale og grenaffald til små flisstykker, der kan have forskellige anvendelser. 

Hos FFL Træfældning og Rodfræsning forstår vi vigtigheden af flishugning i forbindelse med bæredygtig håndtering af træaffald og haveforbedringer. Vores professionelle team og specialudstyr gør det muligt for os at udføre flishugningstjenester effektivt og pålideligt.

Uanset dine behov inden for flishugning, er vi her for at hjælpe med at maksimere udnyttelsen af dit træmateriale og fremme en sundere og mere æstetisk udendørs omgivelser.

FFL Træfældning & Rodfræsning tilbyder også flishugning

Vores firma tilbyder flere forskellige services inden for have- og parkarbejde. Vi er specialister i beskæring af træer, fælde og topkappe træer, men vi laver også bl.a. rodfræsning, træfældning og planter hække. Blandt vores mange services er flishugning, så hvis du har brug for at få lavet træ til flis, skal du kontakte os.

Vi kommer gerne ud til din adresse og laver træ til flis. Vi har en flishugger, som er en maskine, der specifikt er beregnet til at skære træ i små stykker. Hvis du gerne vil have et professionelt firma til at klare flishugningen for dig, gør vi det for dig.

Når du hyrer et professionelt firma, er du fri for at skulle leje en flishugger og selv udføre arbejdet.

Da vi er mobile med hensyn til geografi og fleksible i forhold til opgavens art og omfang, er der ikke den flishugningsopgave, som vi ikke kan løse.

Send os din opgave

Kontakt FFL Træfældning & Rodfræsning i dag

Vil du vide om hvad vi kan tilbyde dig, eller har du brug for professionel rådgivning, så kontakt os gerne.

Vi udfører hovedsageligt rodfræsning og stubfræsning i Roskilde, Holbæk, Frederikssund og Frederiksværk. Men vi kommer også i hele Nordsjælland samt i København. Har I brug for hjælp til stubfræsning/rodfræsning, ser vi frem til at høre fra jer.

Husk vi tilbyder også træfældning og beskæring.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Flishugning udført af firma i Jægerspris

Vi har adresse i Jægerspris, der ligger i Nordsjælland. Nærmere bestemt finder du os på adressen Lyngerupvej 41, 3630 Jægerspris.

På grund af vores geografiske placering i det nordsjællandske laver vi primært flishugning for kunder i Frederikssund Kommune og Egedal Kommune. Hvis der er tale om en omfattende opgave, hvor en stor mængde træ skal laves til flis, kan vi også sagtens komme ud til andre nærliggende kommuner.

Hos FFL Træfældning & Rodfræsning har vi både de rigtige maskiner og det rette udstyr og værktøj til at kunne lave flishugning. Vi løser opgaver for villaejere, boligforeninger, kirkegårde, parker, zoologiske haver, private virksomheder, offentlige instanser, skoler og institutioner.

Kontakt os hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Det kan du gøre ved at ringe til os, sende os en e-mail eller bruge vores kontaktformular.

Hvad enten du er privatperson, medarbejder i en virksomhed eller noget helt andet, skal du endelig kontakte os, hvis du har noget træ, du gerne vil kunne udnytte i form af flis.

Flishugningen foregår hurtigt og med en effektiv maskine, som vi selv medbringer.

Træ forgår over tid, så det handler om at få det bedst mulige udbytte af det. Hvis du ikke har nogen brændeovn, er der endnu mere træ, der vil gå til spilde, hvis træstykkerne blot ligger og formulder. Træflisen vil selvfølgelig også formulde med tiden, men indtil da ser det pænt ud, og det afgiver næring til jorden.

Store mængder træ betyder ofte, at meget af det kan tages fra og bruges til opvarmning af boliger, men uanset om du sælger eller bruger noget af træet til brænde, vil der være en masse mindre grene og kviste, som ikke kan bruges. Du kan dermed få optimal glæde af alt træet ved at lave kviste og mindre grene til flis.

Vi giver dig en god pris på flishugning, uanset om det drejer sig om en større eller mindre mængde træ.

Hvad kan vi lave til flis?

Vi kan stort set lave alt træmateriale til flis. Afsavede grene fra buske, kviste, træstubbe, tynde grene, tykke grene og trærødder er alt sammen noget, som vi kan putte i flishuggeren. Når vi kommer ud på en opgave, er det selvfølgelig helt op til kunden, hvad der skal flises, og hvad der blot skal bortskaffes som haveaffald.

Når vi laver flis for kunder, er det vigtigt, at flisen ikke ligger for længe, inden den bliver bredt ud. I en parcelhushave hvor flisen blot skal bruges i et mindre bed, er der minimal risiko, men hvis der er tale om en stor bunke træflis, skal man være opmærksom på, at flisbunken kan selvantænde.

Derfor vil vi, hvis vi samarbejder med f.eks. en skovrider eller skovfoged, gøre opmærksom på, at bunken ikke skal ligge hen over sommeren.

Når vi er færdige med flishugningen, kan du roligt gå i gang med at fordele din træflis i dine bede eller andre steder, hvor du gerne vil have en pæn overflade.

I forhold til brug i bede hvor der ellers ville være bar jord, har flis den fordel, at det blokerer for sollys men lader vand trænger ned mellem flisstykkerne og ned i jorden. Ved at dække bar jord med flis forhindrer du, at ukrudt lægger sig på jorden og slår rødder.

Udover at bruge flis mellem blomster og andre planter i dine bede kan du også bruge flis til at anlægge stier i haven, ligesom du kan bruge det i hækken for at undgå ukrudt. Flis er også oplagt til at pynte i haven, og det kan også bruges til at beskytte græsarealerne på festivaler. Sidst men ikke mindst er træflis også oplagt til ridebaner.

Hvem er vi?

FFL Træfældning & Rodfræsning er dit professionelle firma til bl.a. flishugning. Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen, og vi sætter en ære i at overholde alle aftaler.

Da vi er specialister inden for træarbejde, har vi også indsigt i, hvilke træsorter der vil egne sig bedst til flis. Det er ikke alt flismateriale, der holder lige længe, og der er også forskel på, hvordan det ser ud. Vi kan rådgive om, hvor meget og hvad der kan flises, og vi sørger for, at arbejdet foregår på en sikker, ordentlig og forsvarlig måde.

Når du vælger os, får du ikke blot en professionel til flishugning. Du får også et stærkt samarbejde med et firma, som garanterer veludført arbejde, og som er forsikret.

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på flishugning?

Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på, at dit træ bliver laver til flis, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi giver dig et godt og uforpligtende tilbud på flishugning, uanset om du ringer eller skriver.

Hvis du skriver en e-mail til os eller bruger vores kontaktformular, har vi mulighed for at regne på det, inden vi vender tilbage til dig. Du kan også ringe og få en snak med os om flishugning, og så kommer vi ud forbi din adresse og vurderer opgavens omfang, hvorefter vi kan beregne en konkret pris, som du kan forholde dig til.

Indhent et tilbud i dag

Vi svarer altid inden for 24 timer.

FFL Træfældning & Rodfræsning