FFL Træfældning & Rodfræsning

Få plads til nye beplantninger med professionel rodfræsning og stubfræsning

Står du og har en stub eller rødder fra et gammelt træ, som du gerne vil have fjernet? Så er rodfræsning og stubfræsning den ideelle løsning til dig.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Professionel fagmand

Hvad er rodfræsning?

Rodfræsning går også under navnet stubfræsning, og er en effektiv metode, der med moderne og tungt maskineri nemt og hurtigt fjerner gamle træers rødder, så der igen bliver plads til nye beplantninger. 

Rodfræsning kan udføres hele året, og her kommer man helt i bund og fjerner alle rester af det gamle træ, så det ikke har mulighed for at vokse igen.

Når rodfræsningen er færdig, kan resterne bruges som smuld i bede eller bortskaffes som almindelig kompost eller flis, så der bliver plads til såning af græs eller anden beplantning.

Det vigtigste ved en rodfræsning er at passe på sig selv. Derfor skal man have det nødvendige sikkerhedsudstyr, så arbejdet kan foregå så sikkert som muligt. 

Det gælder blandt andet en hjelm med høreværn og skærm eller beskyttelsesbriller, handsker og sikkerhedssko.

En rodfræser er en kraftig maskine, som er lavet til formålet, og som arbejder effektivt med rødderne. Det er muligt selv at give sig i kast med rodfræsning, men det er et farligt arbejde, som kræver den rigtige viden om, hvordan man griber maskinen og arbejdet ad, både af sikkerhedsmæssige årsager, men også for at opnå det bedst resultat.

Derfor anbefaler vi hos FFL Træfældning og Rodfræsning, at man hyrer en professionel fagmand med erfaring og det rigtige udstyr til at stå for rodfræsningen, hvis ikke man er helt sikker på, hvordan man skal gribe arbejdet an.

Mange års erfaring

Ønsker du en professionel til rodfræsningen?

Hos FFL Træfældning og Rodfræsning har vi mange års erfaring med både træfældning og rodfræsning, så vores kunder altid vil opleve et tilfredsstillende resultat. 

Vi kommer gerne forbi i Frederikssund, Frederiksværk, Holbæk, Roskilde og omegn for at give et gratis uforpligtende tilbud. Vi hjælper gerne både private, erhverv, kommuner og institutioner med sikkert og nemt at fælde træer og derefter efterlade ny jord til dyrkning efter rodfræsningen.

Kontakt os i dag på telefon: +45 20 31 11 19 eller på mail: info@fagus.dk.

Send os din opgave

Kontakt os for at få en pris på din træfældning opgave

Vi arbejder ikke med en fast pris på træfældning. Det er nemlig træstubbens størrelse og omgivelserne, der påvirker prisen. Hvis der er tale om en stor stub, der står et sted, hvor det er vanskeligt at komme til, vil det være dyrere. Modsat vil det være billigere, hvis det er en mindre stub, der står midt i en græsplæne, hvor det er nemt at komme til.

Hvis du vil have en konkret pris på, hvad rodfræsning vil koste for dig, kan du skrive eller ringe til os. Udfyld gerne kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vi vil også gerne komme ud til din adresse og vurdere opgaven. Det giver os den bedste forudsætning for at komme med en skarp pris.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Rodfræsning i Nordsjælland

Det siges, at et træs rodnet er lige så stort og omfattende som trækronen. Derfor kan det være en uoverskuelig opgave for en privatperson at give sig i kast med at skulle fjerne stubben og rødderne.

Selv mindre træer kan have et omfattende rodnet, der går dybt ned i jorden, og for at ødelægge og fjerne alle rødderne, så træet definitivt er væk og ikke kan skyde igen, skal man have de rigtige maskiner og det rette udstyr og værktøj. Det har vi hos FFL Træfældning & Rodfræsning.

En af vores maskiner i vores maskinpark er netop en rodfræsningsmaskine. Og med den kan vi gennemarbejde jorden, hvor træet stod, så vi er sikre på, at træets rødder bliver ødelagt og over tid bliver til muld. Meget af det organiske materiale, som bliver ødelagt og gravet op af vores maskine, kan anvendes i dine bede bagefter, hvis du gerne vil have en pæn overflade og lukke af for, at ukrudt kan få fat og slå rødder.

Et træ bidrager med ilt, og det optager også CO2. Men selvom der er mange grunde til at have et træ i sin have, er der også mange grunde til at få træet fjernet. Det kan f.eks. være, at det er blevet for stort eller er blevet angrebet af svamp, råd eller andre ting, der udgør en fare for, at træet bliver svækket og vælter ned i bygninger eller andre ting.

Uanset hvilke grunde du har til at fjerne et træ, vil du ofte stå tilbage med en stub. Du kan enten leve med stubben, eller også kan du få den fjernet. Men det skal gøres korrekt og på en sikker måde. Det kan vi hjælpe dig med.

Rodfræsning kaldes også for stubfræsning. Begge termer betyder, at man bruger en maskine til at ødelægge rødder fra et træ eller en kraftig busk. Selvom ordet stubfræsning lægger mere op til, at man fræser en træstub, er det stadig den samme maskine, der bruges.

Rodfræsning hos private, erhverv m.m.

Vi hjælper med rodfræsning hos både privatpersoner, erhverv, kommuner, i parker, zoologiske haver, på kirkegårde og andre grønne områder, hvor der er et ønske om, at et træ bliver fjernet helt.

Uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller inden for det offentlige eller et andet sted, skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for et professionelt firma, der nemt, hurtigt og sikkert kan fræse en eller flere træstubbe.

Vi tager gerne ud til din adresse og kigger på opgaven. Så kan vi komme med et konkret bud på, hvordan vi vil løse opgaven, og vi kan også komme med et uforpligtende tilbud. Når vi har lavet en aftale med dig, kommer vi på det aftalte tidspunkt, og vi medbringer vores rodfræser samt sikkerhedsudstyr.

Vælg FFL Træfældning & Rodfræsning til din rodfræsning

Vi har det rigtige værktøj, den optimale maskine, det rette udstyr og den nødvendige viden. Vi kan klare opgaven hurtigt og effektivt, og vi er også forsikrede. Det giver dig tryghed og sikkerhed, når du vælger os. Vi er specialiserede i både træfældning og rodfræsning, og vi kan sagtens klare begge dele for dig.

Det kan også være, at du er flyttet ind i et hus, hvor der står en stub fra et gammelt træ, som du gerne vil have helt væk. Hvad enten du står med et stort træ, et beskåret træ eller blot en stub, så kan vi hjælpe dig. Vi kan fjerne træet såvel som stubben og rødderne.

Til sidst i en træfældningsproces sørger vi for rodfræsning, hvis kunden ønsker det. Til det formål bruger vi vores rodfræser. Det er en kraftfuld maskine, der skal håndteres korrekt og på forsvarlig vis. Vi har erfaring med at bruge rodfræsere, og derfor kan vi også sagtens klare din rodfræsningsopgave.

Rodfræsning og andet træarbejde til en god pris

Vi giver alle kunder en god pris, og vi tager altid højde for den enkelte opgave. Vi skelner ikke mellem privat- og erhvervskunder bortset fra, om prisen oplyses inklusiv eller eksklusiv moms. Det gør det nemt for både privat- og erhvervskunder at få os til at klare rodfræsning, træfældning eller andre opgaver, der kræver professionelle folk.

Uanset om rodfræsningen er omfattende eller nem at gå til, får du en god pris hos os. Vores priser er konkurrencedygtige, og en mindre opgave hvor der skal fræses en stub fra et ungt træ vil typisk koste mellem 800 og 1.600 kroner.

Vi kan klare store, besværlige opgaver såvel som de mindre og overskuelige. Rodfræsning er en af vores spidskompetencer, så tøv ikke med at kontakte os.

Da en rodfræser er en kraftfuld og potentielt farlig maskine, er det nødvendigt, at man ved, hvordan den håndteres korrekt, så både arbejderen og andre i nærheden er trygge og sikre. Takket være vores mere end 30 års erfaring inden for branchen ved vi, hvordan en rodfræser skal håndteres, og vi ved også, hvordan selve arbejdet udføres mest optimalt i forhold til at spare energi og tid.

Vi er et professionelt firma, der bl.a. kan lave rodfræsning, beskæring af træer og flishugning. Vi anbefaler, at du får os til at fræse din træstub og rødderne. Det sikrer et godt resultat samt en sikker arbejdsproces.

Indhent et tilbud i dag

Vi svarer altid inden for 24 timer.

FFL Træfældning & Rodfræsning