FFL Træfældning & Rodfræsning

Rodfræsning og Stubfræsning

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Professionel fagmand

Hvad er rodfræsning?

Rodfræsning går også under navnet stubfræsning, og er en effektiv metode, der med moderne og tungt maskineri nemt og hurtigt fjerner gamle træers rødder, så der igen bliver plads til nye beplantninger. 

Rodfræsning kan udføres hele året, og her kommer man helt i bund og fjerner alle rester af det gamle træ, så det ikke har mulighed for at vokse igen.

Når rodfræsningen er færdig, kan resterne bruges som smuld i bede eller bortskaffes som almindelig kompost eller flis, så der bliver plads til såning af græs eller anden beplantning.

Det vigtigste ved en rodfræsning er at passe på sig selv. Derfor skal man have det nødvendige sikkerhedsudstyr, så arbejdet kan foregå så sikkert som muligt. 

Det gælder blandt andet en hjelm med høreværn og skærm eller beskyttelsesbriller, handsker og sikkerhedssko.

En rodfræser er en kraftig maskine, som er lavet til formålet, og som arbejder effektivt med rødderne. Det er muligt selv at give sig i kast med rodfræsning, men det er et farligt arbejde, som kræver den rigtige viden om, hvordan man griber maskinen og arbejdet ad, både af sikkerhedsmæssige årsager, men også for at opnå det bedst resultat.

Derfor anbefaler vi hos FFL Træfældning og Rodfræsning, at man hyrer en professionel fagmand med erfaring og det rigtige udstyr til at stå for rodfræsningen, hvis ikke man er helt sikker på, hvordan man skal gribe arbejdet an.

Send os din opgave

Kontakt os i dag

I kan få et større overblik over vores service her på hjemmesiden. 

Vi hjælper private, virksomheder, boligforeninger, kommuner og kirkegårde fra bl.a. Holbæk, Roskilde, Frederikssund og Frederiksværk.

Vi er behjælpelige i hele Nordsjælland samt i Københavnsområdet – vi ser frem til jeres henvendelse.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Mange års erfaring

Ønsker du en professionel til rodfræsningen?

Hos FFL Træfældning og Rodfræsning har vi mange års erfaring med både træfældning og rodfræsning, så vores kunder altid vil opleve et tilfredsstillende resultat. 

Vi kommer gerne forbi i Frederikssund, Frederiksværk, Holbæk, Roskilde og omegn for at give et gratis uforpligtende tilbud. Vi hjælper gerne både private, erhverv, kommuner og institutioner med sikkert og nemt at fælde træer og derefter efterlade ny jord til dyrkning efter rodfræsningen.

Kontakt os i dag på telefon: +45 20 31 11 19 eller på mail: info@fagus.dk.

Indhent et tilbud i dag

Vi svarer altid inden for 24 timer.

FFL Træfældning & Rodfræsning